Over ons
Al jaren een begrip.
Al meer dan 30 jaar een begrip

Het autobedrijf dat u en uw auto kent.

Al meer dan 30 jaar is Autobedrijf Gert van den Berg een gespecialiseerd autobedrijf in de verkoop en inkoop van gebruikte auto’s. Maar ook voor nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens bent u bij ons aan het juiste adres. Zes dagen per week staan wij voor u klaar voor de aankoop van auto’s van alle merken. Mocht uw droomauto niet beschikbaar zijn, dan helpen wij u uiteraard in uw zoektocht. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat u een droomauto kunt rijden. Naast nieuwe auto’s en betrouwbare occasions kunt u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van uw wagen. Of het gaat om een jaarlijkse beurt of schadeherstel, wij draaien onze hand er niet voor om. En bij schadeherstel verzorgen wij uiteraard voor de afhandeling van verzekering en financiering.

Vind uw occasion
Ontmoet ons team.

Gert.

Oprichter Gert is, zoals de naam als doet vermoeden, de eigenaar en oprichter van het bedrijf. Sinds 1990 is hij actief betrokken bij het bedrijf. Vraag het en hij weet het!

Patrick.

in & verkoper Patrick is de in- & verkoper van ons bedrijf. Met de paplepel kreeg hij het vak ingegoten. Bij Patrick draait het niet alleen om sales maar juist om de service en dat merkt u als klant!

Jeannet.

Administratief medewerker Jeannet leidt alles al jaren lang in goede banen als het gaat om de adminisitratie en daarom onmisbaar binnen ons bedrijf. Dus heeft u een administratieve vraag? Mail Jeannet!

Mark.

Eerste autotechnicus Mark is een bekend gezicht in onze werkplaats. Samen met zijn collega's zorgt hij voor het onderhoud, de service en de APK van uw auto.

Ben jij de volgende?

Kom ons team versterken Bij Autobedrijf Gert van den Berg zijn we altijd op zoek naar de beste vakmensen. Ben jij dat? Stuur dan een open sollicitatie en wie weet maak je straks deel uit van ons team.
Door de jaren heen.
Al meer dan 30 jaar is Autobedrijf Gert van den Berg een gespecialiseerd autobedrijf in de verkoop en inkoop van gebruikte auto’s, maar ook nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van auto’s van alle merken, reparatie, onderhoud, schadeherstel, verzekeringen en financieringen. Dat is nu misschien heel logisch, maar hoe is het eigenlijk allemaal begonnen?

1990

Op 1 oktober 1990 opent Gert zijn eigen bedrijf. Op zijn 23e start hij aan de Horsterzoomweg te Ermelo. In de schuur achter het huis kon hij alle onderhoud en reparatie werkzaamheden uitvoeren. Later dat jaar komen de eerste occasions zelfs al aan de voorzijde van het pand te staan.

1996

In 1996 heeft hij de schuur verruild voor de huidige locatie, toen nog heel anders dan hoe het er nu uit ziet. Zijn uitgebreide handelsvoorraad bestaande uit occasions kon Gert nu kwijt aan de zijkant van het pand, in het grind. Het gebouw op zich bestond uit een werkplaats met in een aparte ruimte een kantoor en kantine.

2003

In 2003 begon de start met de sloop van het toenmalige pand en de bouw van het huidige pand. In de tijd dat alles tegen de vlakte lag werden onze werkzaamheden, met inmiddels een drietal monteurs, voortgezet in een tijdelijk pand aan de Dokter van Dalelaan te Ermelo. Door het aantal monteurs, kan Gert nu wat meer tijd steken in de in- en verkoop van auto’s, toch staat hij dan nog geregeld in de werkplaats.

2004

In maart 2004 werd het huidige pand opgeleverd en sindsdien beschikken we over een mooie showroom en grote werkplaats. Het team werd nog uitgebreid met een receptioniste en ook al richt Gert zich voornamelijk op in- en verkoop, hij probeert af en toe nog een handje mee te helpen in de werkplaats. De drie gespecialiseerde monteurs in de werkplaats kunnen uit de voeten met specifieke uitleesapparatuur, om storingen, reparaties en onderhoud op een zo goed mogelijke manier uit te voeren.

2021

Stilstaan is achteruit gaan, daarom zijn we bij ons bedrijf altijd bezig om mee te gaan met de tijd. Zo hebben wij dit jaar ons nieuwe huisstijl doorgevoerd. Een strakke en frisse uitstraling passend bij ons bedrijf. Uiteraard zullen wij ook de komende jaren ook gewoon met de tijd meegaan. Zodoende kunnen we u altijd voorzien van de beste service.
© Copyright 2024 - Autobedrijf Gert van den Berg
disclaimer.privacy verklaring.cookiebeleid.Webdesign door Buro Vijf