Onderhoud & service.
Altijd veilig de weg op.
Uw auto, onze zorg

Van onderhoudsbeurt tot APK.

In onze werkplaats in Ermelo voeren wij alle voorkomende werkzaamheden uit aan uw auto. Van onderhoudsbeurt en APK keuring tot aircoservice en schadeherstel. We beschikken over het laatste uitleesmateriaal, waar we uw auto aan kunnen koppelen. Op deze manier kunnen we een goede diagnose stellen en de storing zo snel mogelijk verhelpen. Tevens hebben wij vakkundige monteurs in de werkplaats die op de hoogte zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen (op technisch gebied) in de autobranche.

Onze medewerkers werken met vakmanschap en zorg aan het onderhoud van uw auto, waarbij zij gebruik maken van moderne apparatuur. Heeft u een lampje of ruitenwisser die vervangen moet worden, of maakt u zich zorgen om een storing die de auto aangeeft, kom gerust even langs zodat we dit eventueel gelijk kunnen verhelpen. Lukt dit niet direct, dan kunnen we natuurlijk een vervolgafspraak voor u plannen. Als het gaat om grotere reparaties, kunt u altijd gebruik maken van een leenauto. Wij overleggen altijd eerst met u voordat wij een reparatie uitvoeren.
Heeft u nog vragen?

Contact ons gerust

Bij Autobedrijf Gert van den Berg kunt u altijd terecht met uw vragen. Of het nu gaat om een proefrit of over zakelijke lease, we zitten voor u klaar. Stel u vraag via het contactformulier en wij geven u zo snel mogelijk antwoord op uw vraag.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Ik heb een vraag over...
Vul hier uw vraag of opmerking in
De gegevens die u via dit formulier achterlaat worden uitsluitend gebruikt om u van dienst te kunnen zijn en daarmee een antwoord te kunnen geven op uw vraag. Meer informatie vindt u in onze privacy statement.
Verstuur uw bericht
© Copyright 2024 - Autobedrijf Gert van den Berg
disclaimer.privacy verklaring.cookiebeleid.Webdesign door Buro Vijf